Descobrim els gustos musicals de la cantant Sílvia Pérez Cruz, veu prodigiosa que canta igual de bé flamenc, jazz, havaneres o fado, inspirantse en músiques ètniques. Des de l’11 de novembre que té nou disc, que s’anomena precisament així i que va publicar en aquesta data perquè coincidia amb la mort del seu pare, a qui dedica el seu primer treball en solitari. Ara la podrem veure al teatre Romea compartint escenari, el 20, 21 i 22 de juny amb el seu director, en Julio Manrique, en el cicle de concerts teatralitzats anomenat “4 acords” que proposen la unió entre un director d’escena i un artista o grup de casa nostra La Sílvia treballa amb música per tant n’escolta i en crea molta, per això valora molt el silenci i li agrada estar a casa així, en silenci. Tot i això també en gaudeix molt de la música i és de les que li agafa per escoltar un mateix disc moltes vegades i es deixa assessorar i que li descobreixin nous grups musicals. Entre els seus cantant que està escoltant més darrerament hi ha, per exemple, Nick Drake. I algun altre que ens descobrirà ella mateixa…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *