La història de l’Hector dona valor aquella idea que assegura que la vida dona moltes voltes. Hi ha persones que saben deixar-se portar per les circumstàncies i que van fent camí canviant de trajectòria sense por a perdre’s.
L’Hector va arribar de forma forçada a Catalunya procedent de Xilè. Fugia d’una dictadura que l’obligava a fer el servei militar. Amb tant sols 100 dòlars a la butxaca, aquell aspirant a enginyer va aterrar a Barcelona, disposat a sobreviure.
El relat de l’Hector concreta un notable procés d’adaptació, de canvis, d’arrelament progressiu fins trobar el seu propi espai. Cambrer, treballador de la construcció, electricista, comercial, gestor i des de fa un temps empresari al costat de la seva dona. El recorregut resulta interessant, variable, canviant i flexible. De la supervivència al confort que genera la sensació d’haver trobat un sentit i un espai a la vida de cada dia.
De vegades les fugides endavant resulten el primer pas per descobrir noves oportunitats.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *