Segons un estudi de l’Agència espanyola de la Seguretat alimentaria i Nutrició, un 54% de la població de l’estat espanyol reconeix no seguir una dieta equilibrada. Més encara, Espanya, duplica el consum recomanat de grassa saturades. D’aquesta enquesta es després també que només un 38% de la població menja fruita i un 43 consumeix verdures i hortalisses de forma regular. La conclusió, malgrat pugui semblar el contrari, el 62% de la població adulta pateix obesitat o sobrepès. La crisi econòmica pot afavorir aquesta tendència en els mals hàbits de consum alimentari.

De la dificultat o facilitat per mantenir una dieta equilibrada, per saber en què consisteix realment, per escoltar maneres de viure millor, parlem amb la nutricionista JOY NGO, investigadora en nutrició comunitària al Parc Científic de Barcelona, membre de la fundació per el desenvolupament de la dieta Mediterrània.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *