Aquesta és la pregunta que planteja la Carmen Gallego al Cineclub a partir de Criadas y señoras, Una pel.lícula dirigida per Tate Taylor l’any 2011. la història ens situa al Mississipi dels anys 60. Skeeter és una noia del sud que torna de la universitat disposada a convertir-se en escriptora. A casa descobreix les injustícies de la classe alta amb les criades negres i decidiex iniciar un projecte que posarà de cap per avall l’ordenada i injusta societat.
Comença a entrevistar dones negres que han criat milers de nens blancs i inicia una revolució sense precedents. Tothom al poble haurà de callar. Les coses canviaran molt a partir de la publicació d’un llibre que és tot un èxit.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *