L’actualitat informativa de la setmana ha vingut marcada per la tempesta viscuda en el poder judicial, el màxim organ de govern dels jutges. El seu president Carlos Divar, president també del Tribunal constitucional, al ull de l’huracà des de fa dies, per les seves despeses presumptament irregulars, vinculades al càrrec, es resisteix a abandonar aquesta màxima responsabilitat.
Aquest matí Divar s’enfronta a un ple extraordinari del consell general del poder judicial on 7 membres demanaran la seva dimissió, 6 la rebutjaran i 7 més s’abstindran. Alguns analistes creuen però que Divar resistirà uns dies més.
En parlem amb el catedràtic de dret penal de la Universitat de Barcelona, Joan Josep Queralt.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *