El pas del temps ens transforma, ens va canviant lentament. Al caràcter heretat i modelat amb l’educació al llarg de la infantesa i l’adolescència, sumem les experiències viscudes, els relats que van conformant la nostra quotidianitat. La vida és un aprenentatge permanent. Un procés de permanent evolució. I en aquest trànsit constant, la possibilitat de descobrir maneres de viure millor és permanent. Cada cop més sabem com funciona el nostre cervell, sabem de la seva extrema flexibilitat, sabem de l’efecte que la gestió de les emocions tenen en la percepció d’un punt de serenor i benestar personal.Vivim temps complexos, que alimenten, que aporten tots els arguments negatius en forma de combustible emocional. I el cervell humà, especialment predisposat a la negativitat, pot modelar-se per aprendre a viure millor, de forma relativament senzilla.Descobrim claus per conviure i gestionar millor les nostres emocions a partir del darrer llibre d’ELSA PUNSET, “Una mochila para el universo” (21 rutas para vivir con nuestras emociones).

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *