Intel.ligent, orgullós, valent, coherent, bo. Així és Cyrano de Bergerac. Un clàssic. Un d’aquells personatges que te l’acabes estimant. Un repte per a qualsevol actor. Cyrano es pot veure a la Biblioteca de Catalunya des de fa una setmana i s’hi estarà fins el 22 de juliol. Un espectacle de la companyia La Perla 29 dirigit per Oriol Broggi i protagonitzat per Pere Arquillué. L’acompanyen en aquesta aventura: Marta betriu, Bernat Quintana, Ramon Vila, Jordi Figueres, Babu Cham, Isaac Morera, Pau Vinyals, Andrea Portella i Emma Arquillué. Un Cyrano per gaudir-lo en tota la seva grandesa.
Cyrano és el protagonista del TeatreFòrum del Maneres de viure. Una vegada més hem convidat tres oients del programa a anar a veure aquesta obra amb el compromís de venir avui a explicar-nos què els ha semblat. En Fèlix, la Bet i la Montse han fet els deures.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *