Afegim una nova veu a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya. Avui conversem amb un membre de la exclusiva carrera diplomàtica, jubilat des de l’any 2010 i que per la seva dilatada trajectòria pública ha esdevingut un personatge singular, observador al llarg de més de trenta anys en condició de membre cos diplomàtic d’alguns dels esdeveniments més notables de la història contemporània del món. Des del final de la guerra freda a l’hegemonia de la Xina. De la caiguda del mur de Berlín a l’Europa de l’euro. De la presidència d’Adolfo Suarez a la presidència de José Luis Rodriguez Zapatero… un recorregut que es perfila des de 1977 i fins l’any 2010.
Ara aquest seguidor extravertit del Reial Madrid publica una mena de memòries on recull les seves impressions sobre els presidents espanyols a qui ha servit des de la diplomàcia; Suarez, Calvo Sotelo, Felipe Gonzalez, José Maria Aznar i José Luís Rodriguez Zapatero. LOS PRESIDENTES Y LA DIPLOMACIA, Me acosté con Suárez y me levanté con Zapatero. El llibre que ens serveix de pretext per parlar a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya amb INOCENCIO ARIAS, un dels pocs diplomàtics que ha treballat per diferents presidents de la democràcia.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *