“No pretenguem que les coses canviïn si sempre fem el mateix. La crisis és la millor benedicció que poden succeir-li a les persones i els països perquè la crisi comporta progrés” En aquest moment una frase com aquesta pot ser interpretada com una gosadia si tenim present la dimensió i els efectes que comporta l’actual moment econòmic. Una frase que encapsala un breu text d’Albert Einstein i que finalitza amb un altre reflexió contundent: “Acabem d’una vegada amb la única crisi amenaçadora, que és la tragèdia de no voler lluitar per superar-la” Un text que serveix com a reflexió per iniciar un llibre directe i molt aclaridor sobre les motius i les conseqüències que ens han conduit fins el moment present.Un assaig que analitza la convulsió del moment però que proposa un miratge optimista de cara al futur. “LOS DIAS QUE VIVIMOS PELIGROSAMENTE” La trastienda de la peor crisis economica que ha vivido España, signat pel periodista econòmic MARIANO GUIDAL, observador de prestigi i privilegi de la crònica econòmica i política dels darrers 30 anys des de les pàgines, entre d’altres del diari LA VANGUARDIA. Avui afegim la seva mirada a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *