Hi ha persones que tenen molt clares les coses. Aparentment dubten poc i la seva quotidianitat és una suma d’accions organitzades i amb sentit. Deixen poc espai a la improvisació i la disciplina és converteix en una virtut per assolir els objectius que es marquen.
La Carolina és una emprenedora, empresària i corredora de maratons disciplinada. Va saber trobar l’escletxa per sentir-se còmode treballant, aplicant els seus propis ritmes i velocitats, entenen que hores d’ara la seva empresa és el motor de la seva vida.
Per desconnectar la Carolina corre maratons. Un entrenament disciplinat i planificat resulta imprescindible per assolir els objectius. Volta pel món amb unes bambes com equipatge per no trencar la planificació de l’entrenament.
I més enllà del benefici físic i mental que suposa l’esbarjo de córrer, les maratons, dures i exigents, esdevenen un estímul que li serveix de motor per la seva activitat com empresària.
Fugir de la dispersió, marcar-se objectius i saber planificar disciplinadament, són assignatures útils per un temps on abandonar-se a la improvisació pot resultar un esport de risc.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *