La temporada de futbol ha quedat definitivament tancada després de la final de Copa del Rei d’ahir entre el Barça i l’Atlètic de Bilbao, un partit entre dos grans equips de futbol, amb una concepció similar del joc i on s’enfrontaven el mestre amb l’alumne avantatjat. Hi ha paral·lelisme, influències, formes de fer, que Guardiola, que ahir deia adéu a la banqueta, ha sumat a partir de l’experiència compartida amb Marcelo Bielsa. El Partit d’ahir, va escalfar-se considerablement després de les polèmiques declaracions d’Esperanza Aguirre, que van inflamar un debat polític que poc o res té a veure amb el discurs futbolístic.
La temporada ens deixa un sorprenent Chelsea, campió d’Europa, (sense el concurs de Madrid i Barça, que molts ja veien a la final) el …… campió de la Copa del Rei i el Reial Madrid de Mourihno campió de Lliga amb contracte renovat fins el 2016.
Un dels fuets des de la premsa madrilenya contra la gestió de Mourihno del vestidor blanc a estat des de el diari el País el periodista Diego Torres, una veu documentada que ha posat negre sobre blanc, el treball del portuguès.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *