Afirmava el filòsof Ortega i Gassetque un és amb les seves circumstàncies. La història de la Maria Fernanda ens confirma com les circumstàncies, aquelles sorpreses amb que la vida ens assalta, poden acabar per construir un nou jo. Un cop dur va situar-la al límit de l’abisme i el consum de cànnabis va alleugerir el seu terrible dolor. Eleccions personals, lliures, que poden defensar-se des de la convicció personal de formar part de les pròpies circumstàncies.
Des d’aquell moment el cultiu de cànnabis per us personal va ser una opció que va acabar per convertir-se en un motor de la vida de la Maria Fernanda. Coneixement i difusió per donar a conèixer la capacitat terapèutica d’un consum responsable i que genera encara avui un encès debats sobre la seva legalitat.
La vida i les circumstàncies ens empenyen, ens donen o treuen arguments per defensar determinades formes de vida.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *