El darrer acte de la temporada futbolística ha estat la final de la Copa del Rei.  La victòria del Barça de Guardiola, el relat del partit, l’adéu de Guardiola, el comportament de les aficions,  el reso encara de les polèmiques declaracions de la Presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, han ocupat la primera part del Maneres de viure d’aquest dissabte. Passada l’eufòria, el desencís o simplement la indiferència, comentarem la jugada amb el periodista de COMRàdio Eric Jimenez, amb el comentarista del Maneres de viure Antoni Puigverd i afegirem una nova Visió de Catalunya des d’Espanya parlant amb un periodista esportiu que aquesta temporada ha estat el fuet implacable de José Mourihno en la premsa madrilenya, el redactor del El País Diego Torres.

Però aquest cap de setmana el Maneres de viure té un plat fort també diumenge, on compartirem un nou temps de conversa amb alcaldes en condició de tertulians ocasionals del Maneres de viure. Serà a les 8 del matí i compartiran taula Antoni Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona i Jordi San José, alcalde de Sant Feliu de Llobregat.

I diumenge…

Tertúlia d’alcaldes. El somriure de Plató amb Juan Sánchez Enciso. A les 9, Quart i darrer lliurament de la conversa fragmentada amb l’escriptor Juan Villoro. Maneres de viure millor l’angoixa amb Sílvia Díez Muntané i  Miquel Herrero. Nou lliurament del projecte Corall de la XTVL. Després de les 10, Patricia Castellví ens parla en condició de mare de la cantant Anna Roig. Escoltem la música que fa feliç el director de cinema Eduard Cortés. I Carmen Gallego ens convida a participar del Cineclub. Tanquem el programa escoltant la postal local que des d’un indret ens envia Rafael Vallbona.

Mirades diverses a la realitat que compartim amb tots vosaltres. Tots junts fem Maneres de viure els caps de setmana.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *