tertulians ocasionals 20 maigL’actualitat econòmica ha protagonitzat els darrers titulars informatius aquesta setmana i, per aquest motiu, són motiu de reflexió per part dels nostres tertulians ocasionals, que avui són els següents:
Fèlix Eroles, té estudis de magisteri i filosofia. Des de fa uns mesos està a l’atur, després de viure un expedient de regulació a l’empresa en la que treballava. És un home molt actiu en les reivindicacions per la custòdia compartida dels fills.
Mariona Masferrer,psicòloga de formació, professió que va exercir durant 18 anys fins que va plegar per dedicar-se a l’escriptura. És membre del grup Gospel viu
Agustí Commoto, nascut a Buenos Aires i viu a Catalunya des de l’any 1.999. És il.lustrador de contes infantils. Li interessa la Història i segueix de prop l’actualitat.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *