Fernando DelgadoAvui ens encanta afegir la veu d’un periodista i escriptor de llarga trajectòria en la premsa però sobretot en la ràdio espanyola. Va treballar a Radio Nacional d’Espanya on va ser director de la ràdio pública, presentador del Telediario a Televisió espanyola en la dècada dels noranta i presentador del programa de cap de setmana de la cadena SER “A vivir que son dos dias”.
Però més enllà del seu traç de periodista serè, el nostre convidat d’avui ha exercit d’escriptor d’èxit, guanyant el Premi Planeta l’any 1995 amb la novel·la “La mirada del otro”, practicant la poesia amb obres com “Autobiografia de un hijo” o “Presencias de ceniza” entre d’altres.
Aquests dies presenta la seva darrera novel·la “También la verdad se inventa”, un inventari de formes de viure i sentir, expressades a partir de les confessions dels oients d’un programa de ràdio nocturn.
De literatura, d’obra publicada però sobretot de la seva visió de Catalunya projectada des d’Espanya en parlem amb el periodista i escriptor FERNANDO DELGADO.

Share →

2 Responses to La visió de Catalunya des d’Espanya del periodista i escriptor Fernando Delgado