15 M fotoL’actualitat informativa de la setmana que recull el Setmanari ve marcada per les noves retallades presentades aquest dimarts pel President de la Generalitat Artur Mas, fetes públiques en una llarga roda de premsa on va acusar al govern central de centrifugar el deute. També parlarem dels nous ajustos en el sou dels funcionaris públics, intent de vendre patrimoni públic, reducció de les subvencions i les transferències a les empreses públiques i aplicació de les retallades en sanitat i educació decretades pel govern central. En total 1500 milions.
Aquesta setmana també s’ha produït una trobada del president del govern català amb la líder del PP català Alicia Sánchez-Camacho per abordar un possible consens en favor del pacte fiscal de la que també en parlarem, així com també dels actes del moviment 15-M un any després de la seva presència a places i carrers de moltes ciutats del país, que ha fet ressorgir la veu més madura dels indignats.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *