CORALLEl projecte Corall és una sèrie de televisió de 13 capítols que ens fa reflexionar sobre els canvis. Us heu parat a pensar com reaccionarieu si hi hagués un abans i un després, si us haguéssiu d’enfrontar a un canvi radical de vida? De fet es tracta d’un espai de vida a la atelevisió perquè cadascun dels personatges que anirem coneixent al llarg dels diferents capítols parlen de vida, de com la vida un dia els va donar un cop inesperat i com s’han enfrontat a aquesta nova realitat. CORALL és una coproducció de la productora LANETA i la XARXA DE TELEVISIONS LOCALS per al programa D.O que comença a emetre’s aquest vespre a les 23 h. Per parlar de CORALL ens acompanyen dos dels seus inspiradors l’Olga Cámara, que és la productora del projecte, l’encarregada de seleccionar els personatges i en Martí Noy, guinista i poeta… perquè a CORALL hi ha molta poesia.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *