QUIEN SE HA LLEVADO MI RISARiure és el reflex d’un pensament i d’una emoció positiva intensa. La història de la humanitat es plena de reflexions sobre el valor positiu del riure però mai ens l’hem pres seriosament.
L’humor com experiència vital, es distingueix pels seus efectes sobre la salut, la vida mental i l’alegria de viure. Sense sentit de l’humor, resulta extremadament complex viure i sobreviure.
El riure és una forma de protecció intelectual davant les dificultat, un mecanisme biològic de defensa, necessaria per fer front al viure de cada dia i a les fustracions amb que aquest ens assalta. El riure genera plaer, resulta terapèutica, es un antídot contra l’adversitat. Saber riure és una manera de viure millor. Un estímul pel desig de viure. I no hi ha rés més contagiós que l’alegria de viure.
Avui parlem del riure a partir d’un llibre singular. QUIEN SE HA LLEVADO MI RISA, de la periodista científica, especialitzada en salut i sanitat MARIA DOLORS MUNTANÉ, que avui ens acompanya a l’espai MANERES DE VIURE MILLOR.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *