69640102Aquests són els temes que s’inclouen al Setmanari, el recull informatiu de la setmana en la que també farem esment de l’advertiment del govern català al l’espanyol de portar al Tribunal Constitucional totes aquelles lleis que retallin competències en la voluntat de recentralitzar l’estat. També comentarem la situació de risc que viuen les finances de molts municipis catalans i l’advertiment del president Mas d’una possible intervenció de la Generalitat. Així com també de les polèmiques paraules del president d’extremadura, José Antonio Morago en resposta unes declaracions de l’alcalde de Barcelona Xavier Trias sobre les prioritats en la inversió de diners públics en infraestructures.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *