TERTULIANS OCASIONALS MAIGAquests són dos dels temes que analitzarem a fons a la tertúlia que avui està integrada per Mamnuel Fernández, treballador social, artista, referent al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Gitano compromès. Un home que treballa per canviar la realitat del seu barri i de la seva gent. També hi intervindrà Mercè Mestres, llicenciada en Dret ha treballat a l’administració pública en els àmbits de la Cultura, la Dona i la Cooperació. Ara és presidenta de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona i per últim, Lluís Parés, un pagès compromès, vell lluitador per mantenir viva l’activitat agrícola a Sant Boi de Llobregat i que ara veu perillar amb projectes com l’Eurovegas català.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *