COMUNITATSAl Maneres de Viure Millor parlem de l’envelliment del cervell, una bona manera d’ennlentir aquest envelliment és exercitant-lo. Avui coneixerem les aules universitàries per a Gent Gran que funcionen a diferents Univeristats Catalanes. A la Universitat de barcelona aquestes classes es van iniciar l’any 1980 amb 13 alumnes. Avui hi assisteixen uns 4 mil alumnes i tenen una llista d’espera de 600 persones. Classes on aprenen cultura general, es tracten temes relacionats amb l’actualitat i es fan moltes altres activitats paral.leles que afavoreixen un envelliment actiu. Avui ens acompanyen tres alumnes. La Rosa Chinchilla, que també és delegada de grup i la Margarita Alcoriza que és també membre de la coral.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *