Pere-Sola-candidat-rector-UAB_ARAIMA20120502_0130_23La crisi ha entrat de ple a les universitats. A la minva de pressupostos que els centres arrosseguen des de fa anys s’hi sumen ara les retallades no només pressupostàries sinó també de docents, la reducció d’estudis universitaris i l’increment del preu de les matrícules de cara el curs vinent. Un debat obert que ha dut aquesta setmana la comunitat universitària a una nova jornada de vaga a les universitats públiques catalanes.
Universitat, inversió de futur que requereix un tracte especial en temps d’ajustos.
Pere Solà és catedràtic d’Història de l’Educació a la UAB i amb ell repassem avui el futur d’una intsitució que amb els anys ha perdut els vincles amb la sinceritat i com a conseqüència d’això pes en les decisions de la vida pública catalana.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *