PEP GUARDIOLALa penúltima emoció de la temporada futbolística passa en clau blaugrana i blanc i blava pel Camp Nou, on Barça i Espanyol es disputen el segon derbi de la temporada.
Partit irrellevant pel que fa a la classificació, però amb la carrega emotiva del comiat de Pep Guardiola de l’afició a l’Estadi. Per Barça i Espanyol quedarà un darrer tràmit a la lliga el doble duel català-andalus amb el Betis i Sevilla i la fina de la Copa del Rei que el Barça disputarà davant l’Atlètic a finals de maig.
Ens quedem amb la part més emocional. L’adéu de Guardiola, el seu comiat de l’afició que tanca un cicle espectacular, únic d’èxits esportius i de transmissió d’una forma de veure, entendre i comunicar el futbol.
Un adéu que pot provocar un sentiment de depressió col·lectiva en els seguidors….?

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *