Sanahuja copia2Hi havia un temps on anar a la muntanya els caps de setmana no era una opció majoritària. Les comunicacions i la mobilitat era molt diferent a com és ara i una forma de viure i veure la natura era formar part de moviments excursionistes.
En Francesc va ser un nen escolta, en aquells grups que reivindicaven l’essència de Banden Powell. Una forma de fer créixer valors i sensibilitats en uns temps massa gris. Aquell pas per l’escoltisme va deixar petjada de per vida en el Francesc. Va inspirar-lo per sempre. El va construir com a persona.
Admirem els grans personatges públics que són capaços de transmetre valors i d’exportar coherència. Oblidem massa sovint que la vida, la que es va fent de petits relats, és plena de vides exemplars que convé no deixar escapar.
En condició d’adult en Francesc continua tenint molt present allò que va aprendre de positiu de l’escoltisme.
Comença el maneres de viure. Un programa que no vol ser exemple de res però que es farceix d’exemples que ens siguin útils per transitar per la complexitat. Ens agraden els grans i els petits relats. Les històries que expliquen Maneres de viure.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *