isidreAl llarg de quatre setmanes hem descobert el relat més personal d’Isidre Esteve. Un inventari de raons i emocions que creixen en un petit poble de muntanya, parada i fonda camí d’Andorra. Records d’un temps passat on calia donar un cop de ma a les feines de casa, al negoci familiar, sense importar massa l’edat.
Imatges d’un nen que de forma natural va entrar en el món de les motos i que sense proposar-ho es va anar convertint en una jove promesa de l’Enduro i els raids.
El jove pilot que amb els seus èxits consolida una trajectòria entrant en l’elit dels escollits, d’aquells que esdevenen noms propis d’un esport competitiu i exigent com el motor.
El relat també de l’esportista consagrat a qui un accident transforma la vida. Les reflexions i les percepcions, les emocions de qui ha de tornar a començar i tornar a creure en ell mateix. Un relat que ens deixa moltes lliçons de vida, de com afrontar i superar l’adversitat.
Avui compartim el darrer lliurament de la conversa fragmentada amb l’Isidre Esteve.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *