financesUn cop al mes busquem respostes solvents per superat la crisi de confiança dels usuaris, dels ciutadans, de la gent corrent, amb el sistema financer; bancs i caixes que fins ara ens havien projectat una imatge de seguretat i solvència, ara formen part dels dubtes raonables sobre les seguretats del sistema.
Moltes persones han deixat de confiar. Tenen por pels seus estalvis, per les seves inversions, pateixen per la fortalesa de les entitats financeres de les que són clients.
Enmig de l’allau de males notícies econòmiques amb que ens assalta la quotidianitat, per fer front a les nostres inseguretats, hem pensat que ens cal un espai per educar-nos o re-educar-nos al voltant dels nous temps que viu el mercat financer. Educació i formació per recuperar la confiança i saber que podem fer, amb major seguretat amb els nostres estalvis o necessitats financeres.
Per això un cop al mes obrim l’espai EDUCACIÓ FINANCERA del MANERES DE VIURE, per analitzar algunes de les noticies més destacades del sector financer i que tenen una incidència directe en la nostra economia de butxaca.
En il·lustra sobre tot plegat, amb voluntat entenedora i didàctica, l’assessor financer i dummoney CARLOS MARQUEZ

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *