La Teresa estudiava història de l’art quan la malaltia del pare la va treure de les aules de la universitat. Calia posar-se al capdavant del negoci familiar, una vella fàbrica de neules.
Un cop inesperat que va situar aquella jove de només 17 anys, la més gran de la nissaga familiar, davant la necessitat d’aprendre un vell ofici. Els negocis familiars, crescuts lentament, aquells que els avis van fundar, els pares van fer créixer i els fills en ocasions van dilapidar, formen part d’una cultura emprenedora, tant arrelada al país com les neules de la Teresa.
Aprendre l’ofici i projectar les inquietuds i les noves formes per transformar el negoci de la família. Ara les neules de la Teresa i de les seves germanes, totes lligades a l’empresa, han evolucionat de tal manera que s’han convertit en una preuada joia gastronòmica.

GRAUPERA FOTO

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *