FOTO CLUB DE LECTURAAvui ens desplacem fins la Biblioteca de Nou Barris a Barcelona per parlar de llibres amb els nois i noies que es trtoben un cop al mes per comentar les lectures que tenen entre mans. Ja fa uns anys que es va posar en marxa el Club de lectura juvenil de la Biblioteca de Nou Barris, els nois s’han fet grans llegint i avui n’hem convidat uns quants perquè ens expliquin com és aquest Club de lectura i quines són els seus llibres preferits.
Ens acompanya la Maria del Mar Priero, la Laura Llinàs i l’Ivette Fernández tres lectores sense límits. Al telèfon tenim la maria Clara Camps,´la dinamitzadora d’aquest club de lectura…

Share →

2 Responses to Club de lectura jove de Nou Barris

  1. Isabel escrigué:

    Des de la Biblioteca Nou Barris, estem encantats de poder portar a terme aquest club. Els esforços per mantenir-lo val la pena i més després d’escoltar a les noies i veure que elles s’ho passen bé i els agrada. Una llástima que costi tant fidelitzar als joves.

  2. maneresdeviure escrigué:

    Isabel; moltes gràcies pel teu comentari i sobretot per la feina que feu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *