cazarei-22489L’actualitat setmanal que recollim al Setmanari ve marcada per inici del judici a Oslo contra l’extremista ultradretà Anders Breivik, l’assassí de 77 persones l’estiu passat, a l’illa d’Utoya i al centre de la capital noruega. L’assassi va justificar la matança com un acte de defensa del país. També parlarem de la polèmica sobre el viatge del rei a Botswana per participar en una cacera, les reaccions generades que deixen molt tocada la corona en un dels pitjors períodes viscuts mai per la monarquia espanyola. Un tema que ha sacsejat l’opinió pública en un moment d’extrema gravetat econòmica. Noves declaracions en el cas NOOs, on l’ex-soci d’Inaki Urdangarin, Diego Torres. Una altra notícia d’actualitat ha esta l’expropiació del 51% per part del govern d’Argentina de les accions de la petroliera YPF propietat de REPSOL, una decisió de la presidenta Kirchner activada en clau interna i populista, que deixa Espanya en una situació molt difícil i amb tímides mostres de suport de la comunitat internacional. Repsol conserva el 6’4% i valora les accions en 7000 milions.  Al setmanari també parlarem de la  caiguda a finals de setmana de la borsa, perden 7000 punts, tot i la negativa de Brussel.les sobre la intenció de rescatar el sistema financer espanyol.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *