tertulia 15 abrilAquests són alguns dels temes que tractarem a la tertúlia d’avui que compartim amb :
Mercè Campos, antropòloga de formació i viatgera de vocació. Ha voltat per tot el món. Creu que “qualsevol viatge et pot deixar marca”. Ara fa de mediadora intercultural i acaba de tornar de fer una part del camí de santiago entre Pamplona i Burgos.
Fèlix Eroles: té estudis de magisteri i filosofia. Treballa com a cap d’Innovació i en consultories en l’àmbit de la informàtica i de la Formació d’empreses. Molt actiu en les reivindicacions per la custòdia compartida dels fills.
FRANCESC PRIETO. És historiador però els seus interessos són diversos. Li agrada el cinema i participa en les activitats de diferents entitats que tenen com a objecte d’estudi la restauració de la memòria històrica.

Tagged with →  
Share →

One Response to Retallades, pressupostos austers i la caiguda de la borsa

  1. […] También comentamos los difíciles momentos que está pasando esta sociedad, así como mi situación de despido reciente. #EREtusuebos aquí, en el comentario y podcast  […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *