FOTOS FENG SHUILa setmana passada a l’espai Maneres de viure millor descobríem com gaudir d’un millor benestar físic i mental a partir de l’ús de la geobiologia, l’especialitat que estudia com ens afecten els corrents naturals i aquells provocats per l’home, sobretot els electromagnètics, en la vida de les persones. L’arquitecte i geobiòleg Pere León ens descobria algunes possibilitats i prevencions a tenir en compte.
Avui volem fer una passa més. Volem saber com afecta l’entorn en el que vivim al nostre benestar físic, emocional i espiritual. Ho farem endinsant-nos en el FENG SHUI, que estudia el moviment de l’energia que ens envolta i aporta eines per reequilibrar els espais on desapareix l’energia.
Es tracta d’una tècnica mil·lenària, una pseudociencia àmpliament reconeguda, que utilitza la estètica a partir de la filosofia taoista, per millorar la vida.
El Feng Shui pretén organitzar l’espai de tal manera que l’energia flueixi creant entorns harmònics.
Descobrim Maneres de viure millor a partir del FENG SHUI en conversa amb les consultores MARIA ROSA PEREZ I NÚRIA ESCARRÉ. Són fisonomistes, expertes en simbologia aplicada a la personalitat i terapeutes en flors de Bach a DEVAS SCP.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *