La cubanaEl teatre de la vida diuen alguns… amb aquesta premisa la Companyia de Teatre la Cubana ja fa 32 anys que treballa. Per a ells la vida ha estat un teatre i el teatre la vida. Han aixecat nombrosos projectes amb segell propi: històries divertides, sense pretensions, properes a la gent, on es riuen de tot i tothom… fins i tot d’ella mateixos. Fa unes setmanes van estrenar el seu darrer muntatge, podria ser el darrer diuen… CAMPANADES DE BODA.
Tres oients del MANERES DE VIURE també han pogut anar a veure l’obra de teatre i avui son aquí per poder estirar del fil i posar sobre la taula alguns dels temes que planteja la funció.
També ens acompanya en Jordi Milán, director de la Cubana i qui ha tingut la idea, ha fet el guió i ha dirigit l’obra. I els actors i actrius Bebeth Ripoll, Bernat Cot, Oriol Burés i Meritxell Duró… a tots ells els donem les gràcies per ser aquí … sabem que ahir vau acabar tard la funció i per tant us hem deixat dormir poc…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *