llibre solidari13 punts virtuals i 10 de reals, ha estat la màxima distància que ha separat Reial Madrid i Barça aquesta temporada. Deu victòries consecutives dels jugadors de Guardiola i tres empats del Madrid, (( Màlaga, Vila-real i València )) han retallat la distància a tan sols quatre punts a falta de sis jornades, 18 punts en joc.
Una mirada serena a la classificació ens diu que hores d’ara qualsevol dels dos equips pot guanyar la competició domèstica. Ens diu també que el més difícil és guanyar-ho tot i que qualsevol empat pot decidir la lliga. Ens diu també que el partit del Nou Camp serà determinant.
El que semblava fet ara és possible. La lliga ha guanyat en emoció i sobretot en interès. I ens deixa una nova lliçó… fins que hi ha partit, cal jugar-lo… el periodista i terapeuta Fabian Ortiz reflexiona sobre la soliadritat en el futbol, diferenciant-lo de l’altruisme. Tot plegat arran de la publicació, per part d’un grup de periodistes esportius, del Llibre Solidari.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *