PERE LEONTot té o pot tenir una explicació. Només es tracta d’aturar-se un instant i formular-se les preguntes necessaries fins trobar la resposta correcte.
La família del nostra convidat patia insomni. Un insomni crònic i generalitzat. Pel matí es llevaven esgotats, amb la sensació de no haver descansat prou. Les respostes mèdiques no els resultaven prou útils, ni eficients, fins que van pensar que calia reformular les preguntes.
Patien insomni des de que havien canviat de casa… abans no els passava… Potser tenia alguna cosa a veure aquell nou espai… Un geobiòleg va resoldre el problema. Unes medicions, unes mesures correctives molt senzilles… i problema resolt. En aquella casa es va tornar a descansar.
La casa era d’un arquitecte, en Pere León, que des d’aquella experiència va formar-se en Geobiologia i Biohabitabilitat per aplicar aquells coneixement a la seva feia com a dissenyador d’espais saludables. Una arquitectura diferent… aquella que té en compte el benestar de les persones i la seva salut.
Avui ens acompanya a l’espai Maneres de viure millor, per donar-nos idees bàsiques a l’entorn de la geobiologia i la bioconstrucció.
Pere León és arquitecte interiorista, membre de la fundació Salut Geoambiental i Geo-Natura.

Share →

3 Responses to Salut Geo-ambiental

  1. […] la entrevista en el Blog del programa. ¡No te la […]

  2. Guadalupe Paül escrigué:

    Jo tinc el sistema que recomana per eliminar el wifi i funciona molt bé. El recomano.
    A més, penso deixar d’utilitzar microones. De fet, espatlla el menjar, fins i tot la textura i l’aspecte de les viandes… és bastant fastigós.

  3. Isabel escrigué:

    Nosaltres tambè varem tenir aquest mateix problema, tot va ser fer els canvis recomanats, i de manera molt senzilla, el Pere León, ens va ajudar a solucionar-ho,

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *