ENRIC JULIANAMoltes persones, sotragades profundament pels efectes d’aquesta crisi, es pregunten com sortirem de tot plegat.
La resposta no sembla senzilla, però resulta molt evident que en aquest trànsit per aquesta duríssima crisi econòmica, moltes coses i moltes persones quedaran pel camí.
De l’eufòria, de l’optimisme sense límits, de la llarga dècada prodigiosa, al desencís, al desànim, a la depressió profunda. Ens trobem en aquest punt, desorientats, però com en qualsevol procés de pèrdua, el final del cicle arriba l’acceptació, aquella que ens confirma que res tornarà a ser com era.
Però acceptar no és fàcil. Demanda d’una necessària dosi de realisme i una certa habilitat per aprendre a conviure amb un present què, en el cas d’Espanya ens aboca cap a la modèstia.
Aquesta és la reflexió en forma d’assaig que ens formula un cronista polític que des de la centralitat observa l’Espanya real. Aquella que contraposa el vell discurs de la política amb una realitat que canvia de forma accelerada.
Parlem a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya, amb el delegat del diari La Vanguardia a Madrid, ENRIC JULIANA. Ens presenta el llibre MODESTA ESPAÑA, paisaje después de la austeridad.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *