silvia saona 107La Sílvia es va casar jove i aviat va tenir el seu únic fill. A Perú les coses anaven maldades i com tants altres la Sílvia va emprendre un camí de no retorn. Hi ha un relat vinculat a la immigració que no s’explica. Persones que ho van deixar tot, fins i tots els fills acabats de néixer per donar-los una oportunitat.
El preu que es paga és alt. La distància provoca decalatges emocionals, desconeixements i la pèrdua de la vivència de veure créixer un fill. Per la Sílvia aquest viatge de la necessitat va suposar-li una separació, una depressió profunda i l’esforç d’haver de recuperar la seva condició de mare amb un fill adolescent.
Ara les coses tampoc són fàcils a Catalunya. El pas del temps i les experiències viscudes han fet forta, molt forta la Sílvia. El futur torna a ser incert, però al costat del seu fill ha recuperat el més important de la seva vida.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *