RAJOYEl setmanari ve encapçalat per la notícia dels 100 primers dies de govern de Mariano Rajoy marcats per la presentació dels pressupostos generals de l’estat, els més austers de la democràcia. Uns pressupostos que no contemplen els deutes del govern central amb la Generalitat i que retallen notablement la inversió de l’estat a Catalunya. Pressupostos que no han agradat gens l’executiu català.
També parlarem de la demanda del Banc Central Europeu d’aplicar més reformes i ajustos a Espanya davant la crisi. I la pujada de la prima de risc del deute espanyol. Així com també analitzarem la compareixença del número dos del departament de cultura al Parlament, Xavier Solà, per defensar la legalitat dels seus negocis quan era membre de l’associació catalana de municipis i les mesures de la Generalitat per lluitar contra els disturbis al carrer, fetes públiques aquesta setmana pel conseller d’interior Felip Puig.
I els efectes de la Setmana Santa, marcada per la inestabilitat meterològica i pels efectes de la crisi, amb uns invells moderats d’ocupació a les zones turístiques.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *