enamorate-de-ti_9788408109907Estimar-se a un mateix és un dic de contenció contra el patiment mental. La mida precisa per saber com estimar els altres. Un potent antídot per evitar decalatges emocionals i generar benestar i qualitat de vida.
Estimar-se a un mateix es concreta en un concepte; l’autoestima, fonamental per créixer i millorar individualment.
L’equació sembla senzilla; si no ens estimem podem estimar els altres ?
L’autoestima té però un costat fosc i perillós; el narcisisme, l’egocentrisme, l’enamorament cec i desenfrenat del jo.
Entre no estimar-se i estimar-se en excés hi ha un punt d’equilibri que ajuda a viure millor. I trobar l’equilibri no sempre és fàcil.
Avui ens interessem per un discurs que fomenta l’equilibri, el punt mig, l’autoestima sana que ens empeny a ser capaços de fixar-nos en els detalls que conformen l’art de viure i que ens acosten al benestar.
Ho fem a partir d’un llibre molt interessant “ENAMÖRATE DE TI”, que avui ens presenta el psicòleg i terapeuta WALTER RISO.

Share →

One Response to Enamórate de ti

  1. jordi escrigué:

    Hola, volia baixa-me l’entrevista que s’ha fet aquest diumenge a W. Riso, però tant a la web de la Com ( Com ràdio), com aquí al bloc, el que s’escolta és l’entrevista a Isidre Esteve. Suposo que ja ho corregireu. Gràcies. PD Ja aniré mirant si s’ha corregit però, si m’aviseu millor.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *