huelgaEl setmanari d’avui tractarà, entre d’altres temes, sobre el resultat de les eleccions andaluses i asturianes, que donen un respir al PSOE i generen un problema inesperat al Partit Popular, així com també de la trobada del ministre d’economia Luis de Guindos amb el president de la Generalitat Artur Mas, on no es va parlar del pacte fiscal.
TAmbé hi haurà temps per parlar sobre les tensions que provoca el projecte Eurovegas, aquesta setmana que delegacions catalanes i madrilenyes han visitat Las Vegas, així com també de l’anunci del tancament per part del ministeri de defensa de l’escola de suboficials de Talarn, al Pallars Jussà, un cop molt dur per les economies locals de la zona.
Un altre dels temes informatius de la setmana i del què en farem esment és l’èxit de públic i expositors de la Fira Alimentaria a Barcelona, més de 142 mil assistents.
I se’ns dubte, parlarem dels efectes i les possibles conseqüències provocada per la vaga general del passat dijous, extremament previsible en les valoracions però que expressa en el seu conjunt el profund malestar d’una societat en tensió com a conseqüència de la crisi econòmica.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *