GUTIERREZEn aquesta societat superficial, hi ha qui prefereix passar desapercebut.
Mireu el vostre entorn més immediat, el cercle de familiars, amics i coneguts, i segur que identifiqueu una d’aquelles persones poc sorolloses, que sempre hi són, però que passen desapercebudes. Sense massa interès en destacar.
Els temps de bonança, de foment del individualisme, van generar la necessitat d’aparentar i destacar. De sobresortir d’aquella mitjana que no portava enlloc. La competitivitat, el cop de colze, el triomf van convertir-se en una metzina de consum massiu.
Ser una persona corrent, anar fent per la vida, tenir les justes necessitats i aspiracions personals, no era el patró d’exit. Més aviat el contrari.
Però la gent corrent són la immensa majoria. Gent que lluita per tirar les seves vides endavant, amb esforç, amb paciència i treball, amb dificultat que sovint es superen tirant dels fils de mons petits i senzill. La vida és la gent corrent, la que té veu i vot, però que sovint no és escoltada.
Avui parlem d’una dona corrent. D’una de tantes. Una d’aquestes dones, que com els homes, un dia ha d’enfrontar-se a un d’aquells cops amb que la vida ens assalta. Inesperats, determinants i que demanden deixar de ser corrent per esdevenir excepcional.
Escoltem a l’espai Maneres de viure millor el relat de la psicòloga clínica, sexologa, hipnoterapeuta i terapeuta Gestalt ARACELI GUTIERREZ, que ens presenta la seva novel·la UNA MUJER CORRIENTE.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *