carlos marquez L’actual situació econòmica ha generat un increment de la desconfiança en les entitats financeres. Molts ciutadans han canviat la percepció i la relació amb bancs i caixes, resultat de males experiències compartides, de les incerteses que algunes entitats generen de cara al futur i resultat també d’haver d’assumir entre tots, que el model creat durant ela anys de bonança ha quedat obsolet.
Fa unes setmanes dedicaven l’espai Visió de conjunt a saber que podíem fer amb els nostres estalvis, dos edicions on el tema de les preferents, que afecten milers de ciutadans del país, va generar molt interès en els nostres oients.
Hem pensat que ens cal un espai per educar-nos o re-educar-nos al voltant dels nous temps que viu el mercat financer. Educació i formació per recuperar la confiança i saber que podem fer, amb major seguretat amb els nostres estalvis o necessitats financeres.

Per això un cop al mes obrirem l’espai EDUCACIÓ FINANCERA del MANERES DE VIURE, per analitzar algunes de les noticies més destacades del sector financer i que tenen una incidència directe en la nostra economia de butxaca.
En il·lustrarà sobre tot plegat, amb voluntat entenedora i didàctica, l’assessor financer i dummoney CARLOS MARQUEZ.

Share →

One Response to Educació financera