La setmana futbolística ha estat marcada per l’elegància i per la grolleria. El record de gols al Futbol Club Barcelona, establert per jugador lleonès Cesar Rodriguez de la dècada dels 50, era pulveritzat dimarts per Leo Messi amb un hat-rick davant el Granada. El Barça patia, però guanyava un partit estrany, per 5 a 3 amb Messi de nou protagonista.
En la balança de la grolleria, l’actitud del Reial Madrid que abduït per les neurosis de Mourihno empatava a 1 gol en un altre partit estrany davant del Vila-real. Un llençament de falta, de la mateixa textura que s’aconseguit diumenge pel Malaga al Bernabeu, deixaven el Barça a només sis punts del líder. Però l’actitud i les males formes, van impregnar de nou una nit carregada de polèmiques, Mourinho i el seu ajudant expulsats a més d’Ozil i Sergio Ramos i un seguit d’enfrontaments i d’insults al tunel vestidors.MOU
L’ansietat colgava de nou el Madrid de Mourhino que sortia de El Madrigal molt alterat. En parlem amb el terapeuta Fabian Ortiz.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *