MAR MONEGAL 482Inaugurem un nou espai al MANERES DE VIURE. Us proposem anar al teatre sense moureu’s de casa tot i que estem segurs que després del què escoltareu avui en tindreu moltes de ganes d’anar a veure OXIGEN al Teatre Gaudí de Barcelona. Tres oients del programa ja l’han vist i avui són amb noslatres per explicar-nos què els ha semblat. Aquest és un espai de teatre i de vida perquè OXIGEN parla de moltes coses però sobretot de vida.
Dues parelles en Roger i l’Ona, la Marta i l’Àlex, veïnes viuen l’amor, la parella, la maternitat de diferent manera…OXIGEN és una obra de Mar Monegal a qui vam conèixer quan ens va explicar la seva història a l’espai amb què obrim el programa cada dissabte i cada diumenge. la seva història ens va captivar. Una infermera entregada a la seva feina que compaginava les urgències amb les classes de teatre. Es queda embarassada, al sisè més d’embaràs li recomanen fer repòs i escriu una primera obra de teatre que titula SUHI. Poc abans de néixer la seva filla l’renvia a dos premis i poc després de néixer la nena li comuniquen que els ha guanyat…. Quan la nena té dos anys un cap de setmana que es queda sola perfila OXIGEN una obra sobre la maternitat que acaba convertint-se n una obra sobre com es modifica una parella quan posen una criatura a les seves vides…. En parlem amb la Mar Monegal, l’autora i directora de l’obra, en Francesc Ferrer, un dels actors protagonistes i els oients que han anat a veure l’obra i que han vingut per fer-ne tertúlia: la Montse Sordé, en Rafael Casas i l’Esther Alòs.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *