manuel_pimentelLa reforma laboral aprovada pel govern del PP, passava aquest dijous el primer tràmit en el Ple del congrés dels diputats, convalidant el decret llei abans de convertir-se en projecte. 197 vots favorables i 142 en contra, han donat el llum verd al pas pel senat i la posterior aprovació definitiva.
Una reforma laboral que ens aboca a una convocatòria de vaga general i que per alguns sectors consideren un profund retrocés en els drets dels treballadors.
Afegim una nova Visió de Catalunya des d’Espanya conversant amb un home que va ser ex-ministre de treball amb el Partit Popular i ara, molt allunyat de la política activa, camina pel mon empresarial i literari.
Un andalús que continua sent una veu per ser escoltada.
Parlem a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya amb MANUEL PIMENTEL, president de l’associació espanyola d’empreses de consultoria, que acaba de publicar EL DECÁLOGO DEL CAMINANTE, una faula que pretén explorar i desenvolupar una de les més boniques capacitat humanes; el talent.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *