L’actualitat esportiva referent a Leo Messi serveix al periodista i psicoanalista Fabian Ortiz per parlar del sentiment d’admiració que desperta aquest jugador argentímessi. Segons Ortiz aquest sentiment sorgeix perquè l’espectador troba en el seu ésser admirat un seguit de qualitats de l’ésser humà, ja es tracta de capacitats com de limitacions.

 

a vida pública s’escriu en el traç gruixut dels grans titulars, solemnes, breus. S’escriu també amb la imaginació del missatge curt que exigeix la comunicació per les xarxes socials. S’escriu amb converses curtes, acostumats a transitar massa sovint per la superficialitat.
Per això resulta molt complex adjectivar l’excepcionalitat, reiterada i permanent. Hem esgotat el gruix del titular, com la imaginació per escriure en 140 caràcters una obra d’art i les converses, per curtes, s’emboliquen en frases fetes i repetides fins l’esgotament.
Què difícil resulta explicar el que és excepcional !!!
Que complex esdevé parlar de les reiterades meravelles de Messi. Tant complex que s’esgoten les paraules per qualificar el seu talent.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *