felip puigÉs la Maria Rosa Godes, la mare del conseller Felip Puig. Un polític de llarga trajectòria. Enginyer de camins,canals i ports i llicenciat en Administració d’Empreses. Va començar en política enganxant pamflets i ha acabat al capdavant d’una de les conselleries més controvertides, la d’Interior. En altres mandats va ser Conseller de Medi Ambient i Conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Fa molts anys que és a primera línia i per això abans de les darreres eleccions s’havia plantejat deixar la política, el compromís i vocació de servei al seu país lil han donat l’energia necessària per continuar. La Carme Parras ha parlat amb la seva mare i amb les seve sparaules ens dibuixa un home d’una gran sensibilitat.

Tagged with →  
Share →

2 Responses to La mare del conseller Felip Puig ens parla del seu fill