Personatges molt diversos ocupen els espais que els mitjans de comunicació cedim als gran protagonistes del futbol. Amb les seves compareixences i declaracions exposen a l’aparador públic formes de ser, d’entendre la vida a través de l’esport. No és el mateix escoltar Mourinho que Guardiola. No és el mateix escoltar Messi que Cristiano Ronaldo. No és el mateix Rosell que Florentino…
Tampoc és el mateix Luís Aragones que Vicente del Bosque, seleccionadors espanyols que han portat LA ROJA, als nivells més alts d’exit i reconeixement internacional, superant aquells vells fantasmes que feien de la selecció d’Espanya no passés mai de quarts de final.
Avui Vicente del Bosque s’asseu al Divan del periodista esportiu i psicoanalista Fabián Ortiz.
luis aragones

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *