damas bastéD’un temps ença es parla cada dia més del coaching i sembla que tenir un coach és la “solució” per reinventar-se laboralment, així com per aconseguir allò que ens proposem. Són moltes les persones, institucions i empreses que recorren a aquesta tècnica per re-estructurar-se, comprendre quin ha estat el seu funcionament en el passat i veure quines creences i recursos els poden ajudar a innovar i a millorar en el present. Però, què és i què consisteix el coaching?
Es podria resumir amb aquesta frase de Virgina Satir: “Vull que t’entusiasmis amb el que ets i vull inspirar-te a aconseguir-ho”. Tenim avui per parlar de què és el coching a Sílvia Díez, escriptora i terapeuta gestalt, i a Damas Basté.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *