Mengual_llegada_acto_despedidaDimecres passat Gemma Mangual s’acomiadava de la competició. Ho feia en una roda de premsa multitudinària i amb l’emoció a flor de pell. Tot i que ella mateixa reconeixia que havia estat una decisió molt meditada. Ja no se sentia motivada ni feliç dins l’aigua i això li impedia rendir al 100% com ho ha fet durant 26 anys de la seva vida. Gemma Mengual ha estat una de les esportistes de més projecció de casa nostra. Ha fet carrera gràcies a la seva tossuderia i entrega. Darrera de cada actuació hi ha hores i hores d’entrenaments, d’assajos, de moments de defalliment. Gemma Mengual ha pujat a infinitat de podis. ha recollit premis per les seves actuacions en solitari o bé en equip, prop de 37 medalles que guarda com tresosrs, són el millor resum de la seva vida perquè darrera de cadascun d’aquests trofeus hi ha una història que només ella coneix. La mangual ha posat rostre a la natació sincronitzada, un esport minoritari que va descobrir de petita gràcies a la seva mare, la Núria Civil. I gràcies als records de mare de la Núria avui repassem la carrera esportiva de la filla.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *