Es possible viure i construir la vida a partir de les il·lusions. En la situació actual, empesos per aquest enorme corrent de desànim i desencís, apel·lar a l’ il·lusió de fer els somnis realitat pot semblar una sobredosi d’ingenuïtat.
La vida de cada dia, aquella que anem construint en base a les pròpies decisions, està sotmesa massa sovint a la improvisació. Front aquesta evidència, el món de l’empresa, de les empreses que aposten pel present per construir un futur, dissenyen un full de ruta, un camí per seguir; el pla estratègic.
Tot pla necessita revisió i en cas de no assolir els objectius, demanda de temps per repensar-lo i redreçar el rumb. Si això és així, perquè no establim plans estratègics en les nostres vides per fer els somnis realitat ? Perquè ens resulta tant complex i difícil, dissenyar-nos un full de ruta ?
Avui volem escoltar el relat i l’experiència d’un home que un dia va dissenyar un mètode per guiar-se a la vida i que segons sembla, de moment va funcionant. Si no, seria massa agosarat fer-lo públic en forma de llibre. Un llibre públic però dedicat a les seves filles.
CAPITÀ DE LA TEVA VIDA, un full de ruta per al teu futur. La proposta que compartim a l’espai Maneres de viure millor amb el professor de comunicació, doctor en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra, col·laborador habitual de COMRàdio,LLUIS PASTOR.

lluis pastor 157

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *